Huwelijksfeesten

Het mooiste moment in uw leven? Dat verdient een stijlvol feest in een oase van rust en groen. Of u nu kiest voor een groots diner of een feest in intieme kring …

Onze verschillende feestzalen bieden voor elk wat wils.

De idyllische tuin vormt de perfecte locatie voor een receptie in het groen of voor uw huwelijksfotosessie. Een inzegening in de tuin? Dat kan, net als overnachten in de bruidssuite of de gastenkamers.

Het menu bespreken Felix Alen en zijn zoon Levi Alen graag samen met u. Zo krijgt u een aangepast seizoenvoorstel op maat. Want elk huwelijksfeest verdient onze volle aandacht, zodat het echt een onvergetelijke dag wordt.

Onze zalen

Feestzaal

De statige Feestzaal is perfect geschikt voor een groot aantal gasten.

Wintertuin

Deze glazen kamer is perfect voor een heerlijk loungemoment of aperitief.

Salon

Het typisch Engels Salon in warmrode tinten is perfect geschikt voor kleinere feesten.

Salon Biss

Voor het ware salongevoel kiest u voor het Salon Biss op de eerste verdieping.

Ceremonie

De tuinen van Hof te Rhode verwelkomen graag uw huwelijksceremonie. Uw huwelijk wordt er in het groen ingezegend, onder het goedkeurend oog van onze eeuwenoude bomen. En natuurlijk vormen de tuinen ook het perfecte kader voor uw trouwfoto’s. Bij slecht weer zijn uiteraard alternatieven mogelijk.

Bruidssuite

Voor huwelijksparen bieden we een romantische Bruidssuite en twee gastenkamers. De suite is een ruime kamer met hemelbed, charmante raampjes en speelse decoraties.

The day after verwennen wij het huwelijkspaar met een champagneontbijt. Eventueel kunnen ook meer gasten mee aanschuiven.

Trouwen in Diest, dat doe je bij Hof te Rhode.

Rustkamer

Hof te Rhode heeft een privéruimte waar het feestpaar zich kan opfrissen, persoonlijke spullen kan opbergen en even tot rust kan komen in de loungezetel.

Uw huwelijksfeest bij Hof te Rhode?

Contacteer ons voor een pasklaar voorstel!